Contact

telefoon: 06-38753702

mail: info@digitalfixit.nl

KvK-nummer: 74434861DigitalFixit is een reparatieshop die gevestigd is in Wijchen. De klantgerichtheid staat op de eerste plaats. Het repareren van pc's en androidboxjes zowel software- als hardwarematig is ons specialisme. Laptops, Macbooks, iMacs en tablets horen hier ook bij en uiteindelijk was er veel vraag naar. In loop van tijd is er een bredere selectie aan reparaties bijgekomen zoals smartphone reparaties en gaming consoles. 

Je moet meegaan met de huidige digitale technologie. Gun uw defecte apparaat een tweede leven en daarmee draagt u bij aan een duurzamere wereld. 

DigitalFixit heeft variabele openingstijden (zie openingstijden), wat het NIET mogelijk maakt om zomaar langs te komen. We voeren onze reparaties alleen op afspraak. Op het moment dat u als klant een afspraak maakt, plannen we in overleg een reparatiedatum in. Als u ons telefonisch niet kan bereiken, is whatsappen of mailen ook een mogelijkheid. We zullen u zo snel mogelijk te woord staan. 

Wij hanteren vaste tarieven, wat inhoudt dat de prijs vast staat per reparatie en wordt niet berekend aan de hand van arbeidsuren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.Informatie of een vraag?

Wij staan klaar om u met raad en daad te ondersteunen. Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen, telefonisch of via Whatsapp kunt u ook een afspraak maken!© 2024 |  DigitalFixIt  |  KvK: 74434861  |  IBAN: NL93KNAB0258767847  |  BTW-ID: NL001880006B20  |  Algemene Voorwaarden   |  Privacybeleid

 
E-mailen
Bellen
Info