DigitalFixIt - repairshop WijchenNu tijdelijk een mediapakket waarmee u uw favoriete home video's, serie's en films kunt kijken inclusief mini toetsenbord i10 wat vele malen praktischer is dan de standaard geleverde afstandsbediening. De Formuler Z8 is de kroonjuweel van de Formuler set-top boxen.  Deze box is vernieuwd met Android versie 7 en Youtube 4K.

 De Formuler z8 ondersteunt zoals de Z7+ 4K met HEVC op 60 fps, echter ondersteunt de Formuler Z8 dit nu ook op YouTube. 

Iedereen die een Formuler heeft gezien heeft het moderne en luxe gevoel al ervaren. De Formuler Z8 is niet anders, de My TV Online vormt nog steeds basis van de Z8 en geeft jou een plezierige kijkervaring.
In het verleden opnames op VHS gezet en u wilt deze veilig stellen? Naarmate de tijd verstrijkt zal de kwaliteit van de opname sterk afnemen. Een mooi moment om dit door ons te digitaliseren op DVD, harddisk of USB-stick.


Uw oude MacBook Pro wegdoen? Niet doen! Vaak kan deze nog een upgrade gebruiken zodat het weer naar behoren kan functioneren! Een harde schijf vervangen voor een snelle SSD heeft veel voordelen en vooral de grootte (capaciteit) is erg belangrijk. Ook kan het opwaarderen van het interne geheugen al een enorme snelheidswinst opleveren, maar een combinatie van deze twee upgrades blaast uw MacBook nieuw leven in! 


Als uw computer of laptop traag begint te worden, dan is het tijd voor een onderhoudbeurt. Geen frustraties meer, kom dan naar DigitalFixIt! Een niet werkende PC, Macbook of laptop willen we liever voorkomen dan genezen. Elke computer heeft immers een onderhoudsbeurt nodig, om goed, snel en veilig te kunnen werken. Niet alleen wanneer er problemen zijn, maar vooral ook uit voorzorg is het handig om je systeem regelmatig te laten checken! Wat kunt u van ons verwachten bij een onderhoud?


1) Systeem wordt gecontroleerd op fouten en zonodig bijgewerkt.

2) Er wordt een driver-update van het systeem gedaan.

3) Verwijderen van ongewenste software, malware en spam.

4) De binnenkant wordt stofvrij gemaakt.

5) Goed en eerlijk advies!


Het onderhoud is exclusief onderdelen die eventueel vervangen dienen te worden. Mocht dit het geval zijn dan gaat dit in goed overleg met de klant om tot een passende oplossing te komen.Heeft u ook een Tv-boxje thuis die niet meer naar behoren werkt? U wilt uw favoriete applicaties openen en het is allemaal erg traag? Dan heeft uw kastje een update nodig! Vanaf Android versie 4.4.2 kunt u bij ons terecht. Alle versies daaronder zijn sterk verouderd en de huidige software en applicaties zullen hierop niet meer draaien.

 

 


Eigendom van DigitalFixIt!Eigendom van DigitalFixIt!Eigendom van DigitalFixIt!


Eigendom van DigitalFixIt!


Eigendom van DigitalFixIt!Eigendom van DigitalFixIt!


5625


 © 2019  |  DigitalFixIt  |  KvK: 74434861  |  IBAN: NL93KNAB0258767847  |  BTW-ID: NL001880006B20  |  Algemene Voorwaarden   |  Privacybeleid
{}
 
E-mailen
Bellen
Info